Beko CTB 6407 X – Hota bucatarie incorporabila telescopica

[rehub_simple_star]

Necesitatea unei hote in bucatarie este din ce in ce mai mare, dovada fiind faptul ca sunt putine bucatarii care nu au o astfel de dotare. Alegerea hotei insa, poate sa fie destul de dificila. Varietatea de preturi este una mare iar eficienta are si ea un grad diferit, de la hota la hota.

Printre variantele care prezinta un raport calitate/pret excelent, se numara si aceasta Beko CTB6407X. Este o hota de bucatarie compacta, ce poate fi montata oriunde si asigura eficienta maxima, indiferent de gradul de mirosuri si de grasimi din aer.

Cum arata Beko CTB6407X?

Nu trebuie sa te astepti la o hota iesita din comun. Este o solutie simpla, insa foarte placuta din punct de vedere estetic. Realizata din aluminiu rezistent, poate sa fie incorporata in mobila si poate sa imbogateasca aspectul oricarei bucatarii.

Cu ce iese in evidenta?

Sunt cateva elemente care ies in evidenta la aceasta hota. In primul rand, atrag filtrele lavabile din aluminiu. Acestea absorb orice tip de grasime si de mirosuri din aer si cel mai important, sunt usor de curatat. O simpla trecere printr-un jet de apa le face foarte usor de folosit.
Eficienta este un alt lucru care atrage la hota. Capacitatea sa de absorbtie este una mare, ce se situeaza intre 180 mc/h si 275 mc/h. Pentru bucatariile in care se gateste frecvent, insa nu la nivel profesional, este o solutie mai mult decat perfecta.

Specificatii tehnice ale hotei

Cifrele spun si ele destul de multe despre hota, plasand-o in clasa celor extrem de eficiente din punct de vedere al calitatii raportate la pret:

  • Clasa de eficienta energetica E. Respectul pentru mediu al celor de la Beko, dar si respectul penntru buzunarul clientului au dus la aceasta clasa de eficienta energetica, ce garanteaza facturi mai mici.
  • Clasa de eficienta la iluminare G. Cu 2 lampi a cate 40 W fiecare, Beko CTB6407X asigura o iluminare excelenta asupra oalelor cu mancare.
  • Nivel redus de zgomot. Zgomotul nu este niciodata placut si exista destul de multe hote de bucatarie care il elibereaza fara niciun fel de retinere. Nu este cazul hotei de la Beko, ce are un nivel de zgomot redus, situat intre 49 si 63 de decibeli;
  • Capacitate mare de absorbtie. Am mai precizat o data, insa conturam mai bine faptul ca Beko CTB6407X absoarbe extrem de eficient mirosurile si grasimile din aer. Are o capacitate de 180 mc/h pentru nivelul minim si de 275  pentru cel maxim.
  • Burlan cu diametru de 120 de mm, care asigura o eliminare rapida a tuturor impuritatilor.

Beko CTB6407X poate fi controlata in mod mecanic, insa acest lucru nu este un impediment pentru utilizatori, in conditiile in care utilizarea este una simpla si rapida. Cele 3 trepte de viteza pot fi setate imediat, in functie de necesitate iar pornirea hotei se face de la un singur buton.
Fara doar si poate, avem de a face cu o hota eficienta, care se potriveste de minune in orice bucatarie.

Hota bucatarie Beko CTB 6407 X
Hota bucatarie Beko CTB 6407 X

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo