ASUS ZenPad 8.0 Z380M-6L025A – Tableta Quad-Core cu 2GB RAM la un pret accesibil

[rehub_simple_star]

Cu un pret decent si un nume mare in spate, ZenPad 8.0 de la Asus este o tableta ce asigura flexibilitate. Nu este nici foarte mare, in asa fel incat sa nu poata fi purtata intr-un buzunar ( ce e drept, incapator) insa nici foarte mica incat sa nu asigure o experienta placuta atunci cand te uiti la filme, spre exemplu.

Avem de a face cu o tableta eleganta, cu carcasa alba, cu elemente foarte placute la atingere si cu dotari puternice si inspirate.

Cei de la Asus au dotat-o cu o suita de tehnologii denumite VisualMaster, care imbunatatesc atat calitatea imaginii, cat si alte aspecte ale experientei fiecarui utilizator. Practic, aceasta suita optimizeaza foarte bine atat partea hardware cat si partea software pentru a spori eficienta.

Capacitate mare de procesare cu ASUS ZenPad 8.0 Z380M-6L025A

Multitaskingul nu este o problema pentru ASUS ZenPad 8.0 Z380M-6L025A. Acest lucru este datorat procesorului Quad Core de la MTK, cu frecventa de 1.3 Ghz, dar si capacitatii Ram, de 2 Gb.  Aceste valori iti permit sa te joci, sa te uiti la filme si sa navighezi pe internet ore intregi.

Evident, aceste ore sunt in limita bateriei, care in acest caz este generoasa, asigurand o autonomie de pana la 8 ore.

ASUS ZenPad 8.0 perfecta pentru comunicare

Este adevarat ca poti face poze de calitate cu aceasta camera, in conditiile in care este dotata cu o camera de 5Mp pe spate si una de 2 Mp in fata. Ceea ce ofera, insa, aceste camere mult mai interesant este comunicarea. Cu o simpla conectare la internet poti comunica live cu persoane din celelalte colturi ale lumii.

Din fericire, conexiunea la internet se face repede, cu o calitate sporita gratie dotarii cu wireless 802.11 a/b/g/n.

Tot in zona comunicare, desi vorbim despre comunicarea cu alte dispozitive, intra si porturile micro USB sau cel audio.

Dotari complexe care cresc modalitatile de utilizare a tabletei

Jocurile vor atrage mult mai mult, datorita display-ului cu 10 puncte multitouch iar aplicatiile vor cunoaste performante maxime, atat datorita dotarilor tehnice, cat si datorita sistemului de operare Android 6.0.

ASUS ZenPad 8.0 Z380M-6L025A este dotata cu GPS, are nu mai putin de 16 Gb spatiu de stocare cu posibilitatea de extindere la 128 Gb si te lasa sa te joci cu fiecare imagine pe care o capturezi.

Per total, cei de la Asus ofera aceasta tableta cu o doza de modestie care ascunde dotari foarte placute. Este o solutie excelenta din punct de vedere estetic, putand fi achizitinata atat de femei, cat si de barbati si putand fi personalizata cu mai multe culori, este puternica si reprezinta un ajutor de nadejde pentru completarea timpilor morti din metrou, din salile de asteptare sau din tren.

Fiind usoara, cu dimensiuni destul de reduse si gandita in asa fel incat sa ofere o utilizare facila, poate fi luata peste tot, chiar si un buzunar fiind suficient pentru ea.

Tableta ASUS ZenPad-8.0 Z380M-6L025A
Tableta ASUS ZenPad-8.0 Z380M-6L025A

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo