Asus ZenPad 10 – Tableta cu un nivel ridicat de performanta la un pret accesibil

User Rating: Be the first one!

Produsele din categoria ZenPad au fost construite intotdeauna cu un simt estetic deosebit. Nu este, asadar, de mirare faptul ca Asus ZenPad 10 este extras parca din lumea modei. Are influente moderne, este un dispozitiv curat si atragator si respecta filozofia Asus, cu focus pe Zen, sau echilibru.

Atat femeile cat si barbatii pot etala aceasta bijuterie peste tot, in conditiile in care este construita din materiale de buna calitate si are un aspect placut.

Nu aspectul este, insa, cel care conteaza cu adevarat. Dat fiind faptul ca vorbim despre o tableta, calitatea imaginii, calitatea sunetului, flexibilitatea si conectivitatea sunt mai importante. Le vom lua, asadar, la rand si vom descoperi ce poate sa  faca tableta propusa de Asus.

Imagini reale, calitate HDTV cu Asus ZenPad 10

Asus ZenPad 10 Z300C, la fel ca alte dispozitive din categoria ZenPad, dispune de Asus Visual Master. Chiar daca nu spune nimic, este o suita de tehnologii ce imbunatatesc imaginea, optimizand caracteristicile afisajului. De asemenea, contrastul tabletei este unul foarte placut, culorile sunt vii si ecranul de 10.1 inch permite o desfasurare de forte intr-o armata de pixeli ( 1280 x 800 ).

Nu contribuie la imaginea propriu zisa, insa este cel care o afiseaza, asadar merita amintit display-ul IPS, de buna calitate.

Multitasking si viteza

Imaginea de calitate este insotita de dotari hardware ce nu dezamagesc. Avem inglobat un procesor Quad Core de 1.2 Ghz, o memorie Ram de 2 Gb si capacitate de stocare de 16 Gb.  In principiu, poti descarca orice aplicatie din magazinul Android si te poti juca, poti lucra sau pur si simplu poti pierde vremea pe Facebook si pe Youtube fara sa cunosti probleme cum ar fi lagul sau blocajele.

Tableta perfecta pentru jocuri

In ultimii ani s-a dezvoltat o noua categorie de gameri: gamerii de tableta. Este normal, in conditiile in care jocurile din magazinul Play au devenit din ce in ce mai placute din punct de vedere estetic si din ce in ce mai atractive. Pentru acestia, Asus ZenPad 10 vine echipata cu un ecran de 10.1 inch, cu un chipset video Mali 450 Mp4 si cu posibilitatea de a creste spatiul de stocare la 64 Gb. De asemenea, tot pentru gameri este bine de amintit display-ul cu 10 puncte multi touch.

Poze, comunicare video, selfie-uri si culoare

De cele mai multe ori facem poze cu telefonul. Atunci cand ai tableta in fata, s-ar putea sa surprinzi totusi imagini ce trebuie importalizate, asadar, o camera buna nu strica. Asus ZenPad 10 este dotata cu doua camere, una de 5 mp ( cea din spate ) si una de 2 Mp ( cea din fata). Acestea pot face poze decente, insa foarte important este faptul ca permit comunicarea video.

Concluziile sunt simple, asadar, in ceea ce priveste aceasta tableta. Daca ai nevoie de o solutie media usor de folosit, usor de purtat peste tot si in acelasi timp cu ecran mare si cu dotari bune, iti raspunde fara probleme la cerinte. Este usoara, arata bine, rezista pana la 11 ore in folosire si este una dintre cele mai apreciate tablete de la Asus.

Tableta Asus ZenPad 10
Tableta Asus ZenPad 10

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Preturi si Pareri
   Logo