ASUS VP228TE – Monitor LED Full HD, acum la un pret redus

User Rating: Be the first one!

Asus VP228TE este un monitor construit cu foarte mare grija, ce ofera o experiența completă pentru toti cei care isi doresc sa se joace sau pur si simplu sa se bucure de filme si imagini excelente. Este un monitor construit intr-un mod simplu, cu finisaje placute si cu un design total potrivit pentru orice ambient.

Putem descoperi un ecran de 21.5 inch, dimensiuni ideale, margini subtiri cu doar 3.5 kg. Cel mai probabil nu il vei folosi ca pe un monitor portabil, insa este bine de stiut ca poate fi mutat cu usurinta atunci cand este nevoie de asta.

Cu ASUS VP228TE imaginile inglobeaza o multime de detalii impresionante

Asus VP228TE este construit pentru imagini perfecte, asadar, poti descoperi un contrast de 100 de milioane la 1, o tehnologie Asus Splendid Plus care optimizeaza fiecare componenta pentru a oferi imagini de o calitate superioara si un timp de raspuns de doar 1 ms.

Desi poate sa fie folosit in orice scop, cei de la Asus au dedicat acest monitor game-arilor. Dovada sta in tehnologia Game Plus, care le permite jucatorilor sa selecteze aspecte diferite pentru crosshair in asa fel incat sa aiba o experienta cat mai buna in joc.

VividPixel este o alta tehnologie marca Asus, care sporeste claritatea si saturatia de culoare. Evident, toate aceste tehnologii ar fi inutile fara cele 16.7 milioane de culori.

Daca alegi sa te uiti la filme, o poti face din aproape orice pozitie, in conditiile in care unghiul maxim de vizibilitate este de 90 de grade orizontal si de 65 de grade vertical.

Facilitati superioare, chiar si atunci cand nu vine vorba despre imagine

Nu doar imaginea este perfecta pentru Asus VP228TE, ci si alte detalii, cum ar fi sunetul sau conectivitatea. Monitorul dispune de doua difuzoare puternice si clare, si se poate conecta la o multime de dispozitive. Vei putea descoperi in dotarile sale 1 port VGA, 1 port DVI, porturi audio si porturi de tip Kensington Log.

Putem trece la facilitati si consumul redus de energie. Chiar daca este un monitor de gaming destul de mare, consuma doar 21 W, ceea ce inseamna facturi mici la electricitate.

Pentru o experienta mai buna in timpul jocului, Asus VP228TE permite o inclinare intre 5 si 20 de grade.

Construit cu cele mai noi tehnologii, in asa fel incat sa satisfaca gamerii, Asus VP228TE este un monitor care raspunde inclusiv cerintelor utilizatorilor normali. Din fericire, nu are un cost mare si poate sa fie montat oriunde, fiind un monitor elegant, asadar, daca esti in cautarea unei solutii complete si complexe pentru computerul din dotare, acest monitor este ideal.

Monitor LED Full HD ASUS VP228TE
ASUS VP228TE

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Preturi si Pareri
      Logo