Arctic UAM4S – Aragaz cu dispozitiv siguranta gaz

[rehub_simple_star]

Bucataria poate sa fie un loc de relaxare totala pentru unii, de inspiratie pentru altii si evident, de alimentare cu energie pentru majoritatea dintre noi. Indiferent din care categorie faci parte, pentru a te putea bucura din plin de bucataria pe care o ai la dispozitie, trebuie sa beneficiezi de o aparatura de calitate cat mai buna.

Acest aragaz Arctic UAM4S este unul dintre aparatele care iti va completa bucataria, facand-o extrem de eficienta.
Este un dispozitiv casnic ieftin, construit de unul dintre cei mai mari producatori din domeniu, extrem de apreciat in randul utilizatorilor si foarte placut din punct de vedere estetic. Primul lucru care atrage la el este aspectul, care este pe cat de simplu, pe atat de interesant. Cei de la Arctic au mers pe ideea unui aragaz alb, cu usa neagra pentru cuptor si cu elemente placut finisate. Astfel, vei gasi 5 butoane albe, integrate perfect, o usa de cuptor care aduce un strop de diversitate si un maner care, de asemenea, contureaza diversitatea.

Ce trebuie sa stii despre Arctic UAM4S?

Unul dintre cele mai importante detalii este faptul ca este un aragaz sigur. Functia Saftey Plus intrerupe alimentarea cu gaz atunci cand flacara se stinge accidental si asigura si alte elemente, cum ar fi panoul de protectie al butoanelor sau aprinderea integrata.

Arctic UAM4S este un aragaz standard, ceea ce il face foarte apreciat. Se potriveste atat in bucatariile profesionale, cat si in cele casnice, avand dimensiuni de 50 x 50 de centimetri si beneficiind de dotari pe care le vei gasi, in mod normal si la alte aragazuri:

  • Are 4 arzatoare cu puteri diferite, de 1kW, 2kW si 2.5kW;
  • Se alimenteaza pe gaz;
  • Dispune de un cuptor incapator, dotat cu elemente de siguranta si cu accesorii precum tava pentru fripturi delicioase si gratarul de cuptor;
  • Este echipat cu mai multe elemente de siguranta, in asa fel incat cei mici cat si cei mari sa fi in deplina siguranta atunci cand sunt in preajma aragazului.

Arctic UAM4S este gandit in asa fel incat sa garanteze eficienta, sa ofere o alimentatie cat mai sanatoasa si diversificata si in acelasi timp sa nu genereze costuri foarte mari. Este motivul pentru care il vei gasi la un pret foarte mic, indiferent de magazin.

Care sunt detaliile care ies in evidenta la Arctic UAM4S?

Este bine de retinut faptul ca este un aragaz sigur. Dat fiind faptul ca este construit la dimensiuni standard este un mare avantaj, care il face potrivit pentru orice bucatarie.

Un detaliu foarte important este faptul ca este un aragaz rezistent, care poate face fata solicitarilor pe termen lung si foarte lung.

Per total, daca esti in cautarea unei solutii  simple si elegante, pentru care sa nu scoti multi bani din buzunar, Arctic UAM4S este o optiune de luat in calcul.

arctic uam4s dimensiuni
Arctic uam4s dimensiuni

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo