Aparat de aer conditionat Electrolux EXI09HJIW Inverter 9000 BTU

User Rating: Be the first one!

Un aparat de aer conditionat este o investitie pe termen lung, care poate sa aiba un efect extrem de puternic asupra confortului si asupra sanatatii celor care stau in camera in care functioneaza. Din aceste motive, este bine sa te orientezi spre o solutie cat mai eficienta, chiar daca nu este una foarte ieftina.

Din fericire, Electrolux EXI09HJIW este una dintre solutiile foarte eficiente, insa nu costa foarte mult. Este un aparat de aer conditionat puternic, dotat cu o multime de functii interesante, cu filtre de praf de cea mai buna calitate si cu o constructie foarte placuta din punct de vedere estetic. Mai exact, atunci cand vei cumpara acest aparat de aer conditionat te vei putea lauda cu un design futurist si elegant, oricare ar fi incaperea pentru care il folosesti.

Care sunt functiile ce merita remarcate?

 • Tehnologia Inverter din gama Optibreeze.  Mai toate aparatele de aer conditionat moderne sunt dotate cu compresor cu inverter, insa gama OptiBreeze face mult mai multe decat ar face un invertor obisnuit, incadrand acest aparat in clasa de eficienta energtica A++ si asigurandu-le utilizatorilor un confort sporit.
 • Sistemul de filtrare PureO2. Cu acest sistem de filtrare nu vei avea nicio problema in ceea ce priveste alergenii sau praful. Practic, cei care respira un aer racorit de Electrolux EXI09HJIW au sansa de a obtine o sanatate de fier.
 • Electrolux AirControl. Este o aplicatie prin care acest aparat poate sa fie controlat de la distanta si poate sa se conecteze la WiFi. Mai exact, il poti porni si opri cu usurinta chiar daca esti la munca sau in vacanta, in asa fel incat sa te astepte cu o temperaura perfecta in momentul in care te intorci acasa.

De asemenea, merita remarcat faptul ca a castigat premiul pentru design la RedDot Design Award in 2015, ceea ce contureaza si mai mult ideea unui aparat de aer conditionat foarte placut din punct de vedere estetic.

Detalii tehnice Electrolux EXI09HJIW

Cifrele pot fi mult mai convingatoare pentru foarte multi oameni. Electrolux EXI09HJIW este un aparat de aer conditionat de perete care dispune de o capacitate generala de 9000 BTU. Acest lucru inseamna o suprafata de acoperire de pana la 9000 de metri patrati, asadar, inainte de a achizitiona acest produs este bine sa te asiguri ca este perfect pentru suprafata de care dispui.

Gratie invertorului, consumul de energie este foarte mic, clasa de eficienta la incalzire fiind A+ si la racire A++. Un foarte mare plus al acestui aparat este faptul ca dispune de functia de dezumificare, putand sa elimine pana la 0.8 litri de umezeala pe ora.

Compresorul rotativ asigura 5 trepte pentru ventilator iar filtrul din carbon activ nu lasa nicio urma de indoiala in ceea ce priveste calitatea aerului. Nu este cel mai silentios aparat de aer conditionat de pe piata, insa cei 50 de decibeli sunt cel putin acceptabili, in asa fel incat sa nu fie deranjanti.

Cu un mare plus pe aspect, dar si pe dotarile principale, Electrolux EXI09HJIW este un aparat de aer conditionat perfect, in care poti avea deplina incredere.

Electrolux EXI09HJIW
Electrolux EXI09HJIW

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Preturi si Pareri
   Logo