Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK Inverter 12000 BTU

[rehub_simple_star]

Caldura din timpul verii s-ar putea sa iti solicite achizitia unui aparat de aer conditionat. Fara o investitie colosala, un aparat de aer conditionat iti ofera o multime de avantaje, sporind confortul si capacitatea de a lucra in timpul zilei.

Daca iti doresti un aparat de aer conditionat pe care sa nu cheltuiesti o avere si care sa iti ofere toate avantajele de care ai nevoie, acest Daewoo DSB-F1234ELH-VK este o solutie mai mult decat inteligenta. Daewoo este unul dintre brandurile de incredere atunci cand vine vorba despre productia de electrocasnice si acest luru este demonstrat de numeroasele feedbackuri ok din partea clientilor si evident, e constructia solida a produselor.

Daewoo DSB-F1234ELH-VK este un aparat de aer conditionat placut din punct de vedere estetic, destinat unor incaperi de pana la 25 de metri patrati, care prezinta o serie de avantaje bine conturate.

Principalele caracteristici tehnice ale acestui aparat de aer conditionat

Un prim lucru pe care il poti observa la Daewoo DSB-F1234ELH-VK este faptul ca este un aparat de aer conditionat puternic, cu o capacitate generala  de 12000 BTU. Practic, are aceeasi capacitate atat pentru racire, cat si pentru incalzire.

In ciuda puterii destul de mari, face parte din clasa de eficienta energetica la racire A++ si din clasa de eficienta energetica la incalzire A+. Acest lucru inseamna un consum redus de energie si o optimizare excelenta pentru a obtine cat mai mult din foarte putin.

Vei putea sa folosesti acest aparat de aer conditionat la temperaturi intre -10 si 46 de grade Celsius pentru racire si intre -15 si 24 de grade Celsius pentru incalzire.

Desi fiecare aparat este dotat cu un kit de instalare, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa instalezi singur aparatul de aer conditionat. O echipa de profesionisti se poate dovedi mult mai eficienta in acest sens. Un serviciu de instalare aparate de aer conditionat cu mesteri specializati si preturi rezonabile gasiti aici.

Detalii cu care Daewoo DSB-F1234ELH-VK iese in evidenta

Cautand cateva elemente cu care Daewoo DSB-F1234ELH-VK iese in evidenta, poti descoperi urmatoarele lucruri:

  •  O telecomanda inteligenta si foarte interesanta, care masoara temperatura din jurul sau pentru a garanta o temperatura uniforma in toata camera. Tot telecomanda este responsabila si de activarea anumitor tehnologii interesante, cum ar fi autodiagnoza automata sau posibilitatea de restart automat in cazul in care se opreste curentul sau exista o problema.
  • Sleep Mode. Aparatul de aer conditionat este dotat cu un modul pentru somn, care garanteaza un zgomot redus pe timpul noptii si un confort fizic sporit.
  • Incalzirea si racirea turbo. Este o tehnologie care permite incalizirea si racirea extrem de rapide, pana la minimul de 16 grade Celsius sau pana la maximul de 31 de grade Celsius. Chiar si la folosirea aestei tehnologii, eficienta energetica ramane una mare.
  • Display ascuns. Aparatul arata foarte bine, fiind extrem de compact si uniform. Chiar daca pare un simplu element minimalist, Daewoo DSB-F1234ELH-VK ascunde un display care ofera o multime de informatii interesante.
  • Functia anti-mucegai. Cu un astfel de aparat in casa, sansele de a se depune mucegaiul sunt aproape inexistente.

Chiar daca nu vorbim despre un aparat de aer conditionat scump, Daewoo DSB-F1234ELH-VK este o solutie excelenta pentru toti cei care cauta un plus de confort.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo