Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK Inverter 9000 BTU

User Rating: Be the first one!

Un mediu placut si racoros pe timpul verii poate sa fie usor de obtinut cu aparatul de aer conditionat perfect. Daewoo DSB-F0981ELH-VK este o solutie care se incadreaza in categoria de aparate perfecte, fiind ideal pentru incaperile micute, de pana in 20 de metri patrati.

Avem de a face cu un aparat de aer conditionat elegant, gandit in asa fel incat sa se incadreze foarte bine in orice tip de incapere si beneficiem de increderea pe care o ofera brandul Daewoo, un nume din ce in ce mai prezent pe piata electrocasnicelor, ce se bucura de aprecierea unui numar mare de utilizatori.

Nu aspectul este cel care decide o astfel de achizitie, insa, ci multe alte aspecte care tin de functionaltiate pe care o sa le detaliem in continuare.

Detalii tehnice ale lui Daewoo DSB-F0981ELH-VK

Din punct de vedere tehnic, Daewoo DSB-F0981ELH-VK este un aparat de aer conditionat de tip mono split, care se monteaza pe perete si asigura atat racire, cat si incalzire pe timp de iarna. Poate sa faca fata unor camere de pana la 20 de metri patrati, insa este bine sa il folosesti in camere ceva mai mici, pentru un rezultat excelent.

Cei 9000 de BTU putere sunt disponibili atat pentru incalzire, cat si pentru racire iar consumul de energie electrica este chiar redus. Aparatul construit de catre cei de la Daewoo face parte din clasa de eficienta energetica A++ la racire si A+ la incalzire, ceea ce inseamna facturi foarte mici la furnizorul de energie.

Merita mentionat si filtrul antibacterian, care are capacitatea de a mentine un mediu sanatos si curat in incaperea in care este montat acest aparat de aer conditionat, dar si faptul ca Daewoo DSB-F0981ELH-VK este dotat cu un compresor cu invertor, care asigura un flux continuu de aer si o temperatura constanta.

In pachetul pe care il comanzi gasesti un kit de instalare inclus, insa atunci cand montezi acest aparat de aer conditionat este bine sa apelezi la o echipa de profesionisti.

Care sunt elementele prin care Daewoo DSB-F0981ELH-VK iese in evidenta?

Exista mai multe functii si dotari care scot in evidenta acest aparat:

 • Functia I Feel. Este o functie cu ajutorul careia aparatul stie cu exactitate temperatura din incapere si poate sa se optimizeze singur pentru a o face perfecta. Aceasta se bazeaza pe un senzor montat pe telecomanda care poate sa citeasca temperaturi.
 • Restart automat in cazul in care se ia curentul.
 • Capacitatea de autodiagnosticare. In cazul in care apare o problema tehnica, aparatul Daewoo poate sa o detecteze singur si sa ofere informatii utile pe ecranul LCD, in asa fel incat sa poti lua atitudine.
 • Zgomot redus. Daewoo DSB-F0981ELH-VK este un aparat de aer conditionat silentios. Este adevarat ca unitatea externa poate sa ajunga la maxim 70 de decibeli, insa unitatea interna nu depaseste 30 de decibeli, ceea ce inseamna puterea unui vorbit in soapta.

Fara a avea un pret mare, aparatul de aer conditionat construit de catre cei de la Daewoo este o optiune inteligenta, pe care poti sa o iei in considerare atunci cand ai nevoie de o racire perfecta.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Preturi si Pareri
   Logo