Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0934ELH-VK Inverter 9000 BTU

[rehub_simple_star]

Aparatele de aer conditionat construite de catre cei de la Daewoo sunt solutii foarte eficiente care ofera un echilibru excelent intre dotari si pret. Achizitia lui Daewoo DSB-F0934ELH-VK este, asadar, o achizitie care poate sa merite daca ai nevoie de o solutie de racire in casa. Evident, pana sa il achizitionei trebuie sa te orientezi in functie de nevoile pe care le ai si in functie de dotarile tehnice cu care acest aparat se lauda, insa din punct de vedere al calitatii, poti merge pe incredere.

Dotarile tehnice ale lui Daewoo DSB-F0934ELH-VK

Din punct de vedere tehnic, Daewoo DSB-F0934ELH-VK poate sa faca fata unei suprafete de aproximativ 16 metri patrati. Poti incerca sa il folosesti si in camere ceva mai mari, spre exemplu de 20 de metri patrati, insa trebuie sa tii cont de o multime de factori, cum ar fi tipul de izolatie exterioara a cladirii sau numarul de persoane care folosesc incaperea.

Aparatul este o solutie clasica, se monteaza pe perete si este compus din doua unitati, una interioara si alta exterioara. Capacitatea sa nu este una foarte mare ( de asta si este recomandata o camera de doar 16 metri patrati ), insa cei 9000 BTU destinati racirii si deopotriva incalzirii, sunt mai mult decat suficienti.
Te poti astepta la un consum destul de redus odata ce achizitionezi aceasta solutie de confort termic, in conditiile in care face parte din clasa de eficienta energetica A++ la racire si A+ la incalzire.

Mai merita mentionat faptul ca Daewoo DSB-F0934ELH-VK functioneaza pe baza unui compresor cu invertor ceea ce ii creste din flexibilitate, are nu mai putin de 3 trepte ce pot fi setate pentru o personalizare cat mai corecta a temperaturii si dispune de un kit de instalare care te ajuta sa il montezi cu usurinta. Recomandam, totusi, sa apelezi la un expert in momentul in care instalezi un aparat de aer conditionat, deoarece pot aparea o serie de erori de montaj si mai ales sa nu pierzi garantia. Un serviciu de instalare aparate de aer conditionat cu personal specializat si preturi mici gasiti aici.

Elemente cu care iese in evidenta

Analizand toate optiunile si tehnologiile folosite de cei de la Daewoo, vei descoperi ca Daewoo DSB-F0934ELH-VK are cu ce sa iasa in evidenta:

  • Telecomanda performanta. Telecomanda dispune de functia I Feel, care poate sa calculeze temperatura din jur si sa ii ofere aparatului informatii utile pentru a genera mai mult sau mai putin aer si de asemenea, dispune de butoane pentru autodiagnoza sau pentru activarea functiei de somn. Atunci cand dormi, aparatul va genera un flux de aer mai mic si un zgomot redus.
  • Zgomot redus. Daca tot am ajuns la zgomot, este bine de precizat ca acest aparat de aer conditionat este destul de silentios. Unitatea interna poate sa ajunga, intr-adevar, la o valoare de 40 de decibeli, insa doar pe treapta maxima. In ceea ce privete unitatea externa, aceasta are un zgomot de 70 de decibeli.
  • Posibilitatea de reset automat. In momentul in care exista o pana de curent sau diverse probleme la energia electrica, Daewoo DSB-F0934ELH-VK se va reseta automat si va continua functionarea in modul in care a fost setat.

Cu siguranta, este un produs excelent, care merita atentia daca iti doresti un aparat de aer conditionat cu o calitate foarte buna.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo