Allview Wi10G, tableta cu 3G si tastatura Allview i10G

[rehub_simple_star]

Allview Wi10G este o tableta complexa, care permite folosirea office si asigura, in acelasi timp, o experienta deosebita in jocuri sau in filme. Construita de brasovenii de la Allview reuseste sa atraga printr-un design placut, printr-o constructie solida si prin dotari performante. In ciuda dimensiunii generoase a ecranului si a calitatii imaginilor, tableta este una ieftina, fiind destinata utilizatorilor cu buget redus.

Vei descoperi un dispozitiv de 588 de grame, cu grosime de doar 9.25 mm care iti poate sta alaturi oriunde mergi.

Ce poti face, mai exact cu tableta Allview Wi10G ?

Orice, daca ne referim la activitatile pe care le poti face pe un laptop sau pe o tableta. Poti sa te uiti la filme, poti asculta muzica, poti citi documente, poti naviga pe internet, poti lucra sau te poti juca.  Fiecare activitate o poti face intr-un mod foarte placut, gratie dotarilor superioare:

  • Un procesor Quad Core construit de Intel, care asigura frecventa de 1.33 Ghz;
  • 16 milioane de culori care sunt afisate pe un ecran de inalta calitate, de tip IPS LCD;
  • Rezolutie mare, de 2048 x 1536;
  • Memorie generoasa, de 2 Gb DDR3;

Inginerii Allview au gandit tableta in asa fel incat sa poata stoca toate pozele si informatiile de care ai nevoie. Spatiul de stocare intern este de 32 Gb si poate fi suplimentat cu usurinta cu pana la 64 Gb.

Ca tot am precizat despre poze, descoperim si doua camere in dotarea acestei tablete. Una dintre ele, cea mai performanta, este pozitionata in spate si are 5.0 Mp. Cea de-a doua are 2 Mp, insa poate sa faca poze la o calitate superioara.

Pozitionarea camerelor si calitatea lor le face ideale pentru o comunicare video excelenta, cu persoane aflate la mii de km departare sau in camera alaturata. Atata vreme cat internetul este de viteza mare, nu se va vedea diferenta.

Allview Wi10G, o tableta prietenoasa, cu rezistenta mare a bateriei

Cand spunem ca este prietenoasa, ne referim la conectivitatea pe care o ofera. Este echipata cu bluetooth 3.0, cu wireless de mare viteza si cu 3G. Da, in ciuda dimensiunii sale, tableta celor de la Allview poate sa ia cu usurinta locul unui telefon mobil si poate sa functioneze cu o cartela Sim.

Este adevarat ca nu iti vei putea inlocui telefonul cu ea, pentru simplul fapt ca bateria tine doar 6 ore si ca este imposibil de tinut la ureche. Pentru functia de tableta insa, cele 6 ore sunt mai mult decat suficiente.

Merita amintit si faptul ca sistemul de operare este Microsoft Windows 8.1, care ofera un plus de flexibilitate si ca te poti bucura de caracteristici speciale, cum ar fi Geotaggingul, accelerometrul sau GPS-ul.

Allview Wi10G  este, asadar, o tableta complexa, ce asigura satisfacerea necesitatilor tehnologice pentru un utilizator cu pretentii medii. Nu se ridica la nivelul tabletelor de top, care costa cateva mii de lei, insa contureaza foarte bine munca celor de la Allview, aducand o functionalitate corecta si placuta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo