Allview Wi1001N – Laptop 2 in 1 Quad Core cu Windows 10

[rehub_simple_star]

Allview Wi1001N este definitia flexibiltatii,  atunci cand vine vorba despre laptopuri. De fapt, nu este nici laptop, nici tableta sau putem spune ca este cate putin din fiecare. Ceea ce este cert, este faptul ca il poti lua cu tine peste tot, ca dispune de touchscreen, de un ecran generos, de tastatura bine gandita si de dotari tehnice care impresioneaza, pe alocuri.

Din punct de vedere estetic, Allview Wi1001N este un produs futurist, ce iese in evidenta prin ecranul detasabil. Il poti folosi, asadar, pe post de laptop, atunci cand trebuie sa lucrezi si pe post de tableta atunci cand calatoresti. Este construit cu materiale robuste, are o carcasa din plastic solid, finisajele sunt foarte placute iar greutatea este de doar 0.6 kg, daca il folosim pe post de tableta si 1.15 kg cu tot cu tastatura.

Allview Wi1001N un dispozitiv multitasking, conectat la prezent

Tehnic, Allview Wi1001N este dotat foarte bine. Are un procesor Intel Quad Core cu frecventa de 1330 Mhz, dispune de un procesor grafic integrat de tip Intel HD Graphics si este echipat cu o memorie generoasa. Cei 2Gb Ram permit rularea unui numar mare de aplicatii in timp ce memoria flash, de 32 GB asigura un spatiu de stocare suficient de mare.

Chiar daca placa video este una integrata, nu putem sa gasim parti negative la imagini. Acestea sunt viu colorate, au o rezolutie foarte buna si reusesc sa raspunda unui numar mare de cerinte din partea utilizatorilor.

Partea de conectivitate este reprezentata de o serie de sloturi si porturi, ce cresc flexibilitatea laptopului tableta. Vei putea descoperi porturi USB, micro USB, micro HDMI sau port pentru casti, in asa fel incat sa poti conecta orice alt dispozitiv, cu usurinta.

Elemente prin care Allview Wi1001N iese in evidenta

  • Pretul. Produs de romanii de la Allview, Allview Wi1001N este un dispozitiv ieftin. Daca ai un buget redus, este una dintre optiunile de luat in calcul, ce poate aduce si calitate, pe langa o cheltuiala mica.
  • Ecranul suficient de mare. Nu avem in fata un ecran de laptop, asadar, s-ar putea sa nu iti fie intocmai la indemana sa il folosesti pentru a desena proiecte de arhitectura. Cu toate astea, cei 10.1 inch permit urmarirea de filme, navigarea facila pe internet si in general, orice activitate normala, de zi cu zi. La nevoie, poti lucra pe el fara niciun fel de probleme.
  • Faptul ca se poate detasa de tastatura. De multe ori ne dorim un laptop, atunci cand suntem cu tableta in brate sau o tableta atunci cand vrem mai multa flexibilitate. Allview Wi1001N reprezinta cu brio ambele variante, oferind posibilitatea de detasare intre ecran si tastatura.
  • 2 camere Web pentru discutii live. Daca esti adeptul convorbirilor pe un chat video, Allview Wi1001N este solutia perfecta pentru tine, fiind echipat cu doua camere, una in fata, una in spate. Rezolutia fiecareia dintre acestea este de 2 Mp.

Care sunt punctele negative ale acestui dispozitiv?

Per total, este un produs apreciat. Poate ca se putea echipa cu o camera ceva mai mare, cel putin pe spate. Acest neajuns este compensat, insa, de alte aspecte mult mai importante, asadar, putem spune ca este o achizitie inteligenta.

Allview Wi1001N Laptop 2 in 1 Quad Core cu Windows 10
Allview Wi1001N Laptop 2 in 1 Quad Core cu Windows 10

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo