Allview Viva i701G, o tableta cu 3G ieftina

User Rating: Be the first one!

Brasovenii de la Allview reusesc sa ofere pietei IT produse din ce in ce mai bune. Dovada face si aceasta tableta Allview Viva i701G, cu diagonala de 7 inch, care atrage prin aspect, prin dotari, prin marime si prin eficienta de care da dovada.

Da, nu este cea mai buna tableta de pe piata, insa in categoria sa de pret este, fara doar si poate una dintre cele care conduce ostilitatile.

Aspect placut, ce ii permite sa fie purtata peste tot

Un lucru atractiv la Allview Viva i701G este faptul ca nu este mare. Are un ecran de „doar” 7 inch, ceea ce ii permite sa fie purtata peste tot, chiar si intr-un buzunar. Este mai mare decat un telefon, asigurand imagini clare si mari, insa pastreaza niste proportii usor de folosit.

Finisajele sunt realizate bine, materialul din care este realizata este rezistent iar greutatea este de doar 276 de grame. Practic, daca iti doresti o tableta care sa iti ocupe timpul pierdut prin mijloace de transport sau sali de asteptare, din punct de vedere al dimensiunilor este o solutie perfecta.

Dotarile tehnice contribuie la o experienta perfecta pentru utilizator

Multi se uita la pret si concluzioneaza ca este o tableta proasta. In cazul acesta, ceea ce este ieftin nu inseamna neaparat o proasta calitate. Dovada sta procesorul Quad Core produs de Intel Atom, care are o frecventa de 1 Ghz, memoria Ram de 1 GB LPDDR3 si Chipsetul Video Mali 450 Mp. Toate acestea asigura o experienta corecta la urmarirea filmelor, in multe jocuri si in utilizarea aplicatiilor pentru locul de munca.
Fiind si usor de conectat la alte dispozitive, Allview Viva i701G este ideala pentru munca, pentru prezentat idei sau pentru notite importante. Este echipata cu bluetooth 4.0, cu wireless 802.11 b/g/n si cu 3G. Da! Este echipata cu 3G, asadar poate fi folosita si pe post de telefon mobil.

Camera foto decenta

Nu este o tableta care exceleaza la categoria foto, insa isi face treaba. In fata are o camera de 0.3 Mp iar in spate una de 2 Mp. Sunt suficiente pentru a face poze clare si pentru a permite comunicarea video si de ce nu, selfie-urile.

Anduranta si capacitate mare de stocare cu Allview Viva i701G

Fiind un dispozitiv destinat mobilitatii, Allview Viva i701G trebuie sa fie dotata cu o baterie mare. Aceasta are 2500 mAh si rezista pana la 4 ore. Daca vrei sa o folosesti intreaga zi, este bine sa mai cauti! Daca vrei sa o folosesti doar atunci cand nu ai alte activitati, este o solutie excelenta.

In ceea ce priveste capacitatea de stocare, aceasta este de 8 Gb, cu posibilitatea de a fi extinsa la peste 128 Gb.

Per total, Allview Viva i701G este o tableta eficienta. Nu are dotari de ultima generatie, insa cei care au cerinte medii isi pot face treaba cu ea si se pot bucura de un divertisment de calitate. Parerile utilizatorilor despre acest dispozitiv sunt foarte bune, lucru ce poate fi suficient pentru un client care a pus ochii pe ea.

1 Comment
  1. Funcționează greu iar după câteva zile nu mai merge rotate screening. Nu recomand

    Leave a reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Preturi si Pareri
    Logo