Aer conditionat portabil Orion OMAC-1690H 9000 BTU

[rehub_simple_star]

Un aparat de aer conditionat portabil este o solutie foarte eficienta pentru cei care doresc sa obtina o temperatura perfecta in mai multe incaperi, fara sa investeasca o avere. Este adevarat ca un astfel de aparat poate sa insemne si anumite neajunsuri, insa daca faci o alegere atenta, te poti bucura de toate avantajele de care ai nevoie.

Acest Orion OMAC-1690H, spre exemplu, este un aparat de aer conditionat portabil care este construit in asa fel incat sa fie cat sa poate de elegant, are o putere mare si se dovedeste a fi foarte eficient in orice incapere de pana in 25 de metri patrati.

Un prim lucru pe care il poti descoperi la Orion OMAC-1690H este faptul ca arata foarte bine si ca are dimensiuni destul de reduse incat sa poata fi mutat cu usurinta dintr-o parte in alta. De asemenea, poti descoperi ca este un aparat de aer conditionat ce se lauda cu o serie de functii si dotari deosebite:

  • Orion OMAC-1690H face parte din clasa de eficienta energetica A+, atat la racire, cat si la incalzire, ceea ce asigura economie de energie pe termen lung si evident, cheltuieli mai mici;
  • Poate fi folosit la temperaturi situate intre 10 si 50 de grade Celisus, asadar ofera o flexibilitate foarte mare;
  • Are nu mai putin de 3 trepte de putere, ceea ce asigura, de asemenea, o flexibilitate foarte mare.
  • Este echipat cu un compresor rotativ. Acest lucru inseamna o eficienta foarte buna a racirii si o optimizare corecta a temperaturii din incapere.

Detalii tehnice Orion OMAC-1690H

Un neajuns al acestui aparat de aer conditionat ar fi faptul ca nu este dotat cu inverter, insa putem sa trecem peste acest neajuns datorita valorilor excelente pe care le ofera. Mai exact, este un aparat puternic, de 9000 BTU, care poate sa raceasca sau sa incalzeasca incaperi de pana la 25 de metri patrati, este dotat cu un filtru de foarte buna calitate care tine bacteriile si praful departe de aerul pe care il respiri si este o solutie cat se poate de silentioasa.

De fapt, putem vorbi despre unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat de pe piata, cu cei 38 de decibeli ai sai.

Dat fiind faptul ca nu este un aparat de aer conditionat de perete, trebuie avut in vedere spatiul pe care il va ocupa in incaperile in care va functiona. Este un dispozitiv cu o greutate de 29 de kg si dimensiuni de 562 x 352 x 835 mm, asadar, este ideal sa fie montat intr-o incapere cu suficient spatiu.

Per total, insa, Orion OMAC-1690H este un aparat de aer conditionat foarte bine optimizat incat sa fie eficient si sa ofere o racire si o incalzire perfecta. Poate ca are anumite lipsuri, insa are si un pret foarte atractiv, asadar, cei care isi doresc un confort fizic sporit insa nu vor sa investeasca extrem de mult bani in asta, cu siguranta il vor lua in considerare.

Orion OMAC-1690H
Orion OMAC-1690H

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo