Aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

User Rating: Be the first one!

Temperaturile mult prea ridicate din timpul verii pot sa fie contracarate de un dispozitiv cat mai eficient de racire. Un astfel de dispozitiv este acest Daewoo DSB-F1281ELH-VK, un aparat bine optimizat pentru incaperile de dimensiuni medii, care reuseste pentru un pret echilibrat sa ofere multe functii interesante si foarte multe avantaje.

Producatorul este unul destul de popular in randul utilizatorilor si garanteaza o calitate pe termen lung a produselor pe care le comercializeaza.

Dotarile tehnnice ale aparatului

Sunt cateva elemente care transforma acest aparat intr-unul deosebit de eficient. In primul rand, merita mentionata capacitatea de racire de 12000 BTU. Este o capacitate perfecta pentru incaperile de pana la 25 de metri patrati. Capacitatea de incalzire are aceeasi valoare, asadar, acest aparat de aer conditionat poate sa fie folosit cu aceeasi usurinta chiar si pe timp de iarna.

Nu vei consuma mult curent electric utilizand acest aparat, in conditiile in care face parte din clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si din clasa de eficienta energtica A+ pentru incalzire. Acest lucru inseamna o economie de pana la 30% fata de cea generata de aparatele standard, cu clasa de eficienta A.
Un alt plus oferit de Daewoo DSB-F1281ELH-VK este faptul ca poate sa functioneze in conditii destul de vitrege. Temperatura minima in care poate sa opereze racirea este de -10 grade Celsius iar temperatura maxima este de 46 de grade Celsius.

Aparatul construit de cei de la Daewoo este unul standard, mono split, se monteaza pe perete si are un nivel de zgomot intern de 40 de decibeli. Nu este cel mai silentios aparat de pe piata, insa aceasta valoare nu este una care sa deranjeze foarte mult.

Functii cu care Daewoo DSB-F1281ELH-VK iese in evidenta

 • Functia I Feel. Este o functie cat se poate de interesanta si de eficienta pentru cei care doresc sa se bucure de o temperatura constanta si de un confort termic sporit. Telecomanda este dotata cu un senzor care determina temperatura din jurul ei si are capacitatea de a transmite aceasta informatie catre aparat. In felul acesta, in intreaga incapere se va resimti aceeasi temperatura, ceea ce se poate citi printr-un singur cuvant : confort.
 • Functia de restart automat. In cazul unei intreruperi a energiei electrice, aparatul de aer conditionat reporneste automat, in asa fel incat sa poata asigura racirea incaperii fara a necesita interventia ta.
 • Functia de autodiagnosticare. Este una dintre cele mai interesante functii pe care le ofera acest aparat de aer conditionat. In cazul in care apar erori si aparatul nu mai functioneaza in parametri normali, display-ul va afisa codul erorii, in asa fel incat sa stii ce trebuie sa faci pentru a il repara.
 • Inverter. Ca orice aparat de aer conditionat modern, Daewoo DSB-F1281ELH-VK este dotat cu inverter. Este o tehnologie care permite un consum redus de energie electrica si in acelasi timp asigura un flux continuu de aer si o temperatura constanta pe toata perioada utilizarii acestui produs.

Daewoo DSB-F1281ELH-VK este, asadar, o optiune inteligenta pentru cei care doresc un aparat de aer conditionat echilibrat din punct de vedere al costului si foarte eficient.

Daewoo DSB-F1281ELH-VK
Daewoo DSB-F1281ELH-VK

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Preturi si Pareri
   Logo