Aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK Inverter cu Kit instalare inclus

[rehub_simple_star]

Cei care isi doresc confort termic sporit atat pe timpul verii, cat si pe timpul iernii, pot lua in considerare acest aparat de aer conditionat de la Daewoo. Brandul este unul de incredere, care a reusit sa se impuna destul de bine pe piata aparatelor frigorifice si pe cea a aparatelor ce genereaza confort termic iar specificatiile tehnice sustin acest lucru.

Daewoo DSB-F1245ELH-VK este un aparat de aer conditionat care arata foarte bine, fiind gandit in asa fel incat sa se integreze cu usurinta in orice tip de incapere si de asemenea, este un aparat echilibrat, din toate punctele de vedere, fie ca vorbim despre pret sau despre dotari.

Dotarile tehnice ale lui Daewoo DSB-F1245ELH-VK

Din punct de vedere tehnic, Daewoo DSB-F1245ELH-VK vine echipat cu dotari standard, care isi fac treaba foarte bine. Puterea, atat la racire cat si la incalzire, este de 12000 BTU, ceea ce asigura eficienta sporita pentru incaperile de pana la 25 de metri patrati iar eficienta energetica este una superioara. La racire, eficienta energetica este A++ (cu pana la 30% mai economica decat varianta A) iar la incalzire este A+.

Aparatul construit de catre cei de la Daewoo este o solutie relativ simpla, ce se monteaza pe perete si are o singura unitate interioara si una exterioara. Un element ce trebuie sa fie luat in calcul in ceea ce priveste cele doua unitati este zgomotul. Astfel, unitatea interioara are 40 de decibeli in timp ce varianta exterioara are aproximativ 75. Nu sunt valori minime, insa nu sunt nici foarte deranjante pentru cei care stau in incapere.
Aparatul poate sa functioneze fara probleme in conditii extreme, operand incalzirea la un minim de -15 grade Celsius si racirea la un maxim de 46 de grade Celsius. In ceea ce priveste eficienta, are nu mai putin de 3 trepte pentru ventilator, asadar poti decide care este temperatura pe care doresti sa o ai incapere, fara niciun fel de probleme.

Mai merita mentionat faptul ca este dotat cu un filtru antibacterian si ca este construit pe baza unui compresor cu inverter, care contribuie in mod serios la eficienta totala a sa.

Elemente care ies in evidenta

Exista cateva elemente care merita sa fie conturate mai bine, atunci cand vorbim despre Daewoo DSB-F1245ELH-VK:

  • Functia I Feel. Este extrem de utila, in conditiile in care dispune de un senzor montat pe telecomanda care poate sa determine temperatura din jurul sau si sa genereze, astfel, un echilibru termic in incapere.
  • Posibilitatea de racire si de incalzire. Aparatul de aer conditionat de la Daewoo are avantajul de a fi extrem de util atat pe timp de iarna, cat si pe timp de vara.
  • Restart automat in cazul in care se intrerupe energia electrica. In felul acesta nu trebuie sa fie operat de o persoana ori de cate ori exista probleme la reteaua electrica.
  • Autodiagnosticare. Nu in ultimul rand, merita precizat faptul ca Daewoo DSB-F1245ELH-VK poate sa isi descopere singur eventualele erori si sa ti le transmita pentru a lua atitudine.
Daewoo DSB-F1245ELH-VK
Daewoo DSB-F1245ELH-VK

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo