Aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS, 12000 BTU, Clasa A++

[rehub_simple_star]

Temperaturile din timpul verii pot fi destul de neplacute, asadar, un aparat de aer conditionat in birou sau in living poate sa contribuie foarte mult la gradul de confort si la eficienta in tot ceea ce ai de facut. Daca ai o incapere  de pana in 35 de metri patrati, pe care trebuie sa o acoperi, Carrier 42QHC012DSA Y16 este un aparat de aer conditionat mai mult decat atractiv. Este o solutie de perete placuta din punct de vedere estetic, ce poate fi achizitionata la un pret decent si vine la pachet cu o multime de functii inedite, dar si cu o constructie robusta.

Functii interesante oferite de Carrier 42QHC012DSA Y16

  • Un compresor care porneste cu 3-4 minute mai tarziu, in asa fel incat sa se bucure de o protectie cat mai mare;
  • Dezghetare automata. Atunci cand se foloseste modul de incalzire, pe timp de iarna, unitatea exterioara risca sa dezvolte gheata. Functia de dezghetare automata este extrem de eficienta in acest sens si poate sa protejeze si sa ofere o durata de viata mai mare pentru intregul aparat.
  • Repornire automata in cazul in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica.
  • Prevenirea formarii mucegaiului. Este o functie care contribuie in mod eficient la un aer sanatos, nu doar placut din punct de vedere termic. Functia de prevenire a mucegaiului mentine unitatea interioara in functiune timp de 7-10 minute dupa ce aparatul a fost oprit, in asa fel incat sa nu exista sansa de a ramane picaturi de apa pe schimbatorul de caldura.
  • Curatarea automata. Dotat cu un buton de self cleaning, acest aparat de aer conditionat se poate curata singur, eliminand bacteriile din aer si riscul de dezvoltare a umezelii pe schimbatorul de caldura.

 Detalii tehnice

Pe langa functiile deosebite pe care Carrier 42QHC012DSA Y16, cei de la Carrier au reusit o constructie robusta, cu detalii tehnice deosebit de atractive. Unul dintre aceste detalii este, fara doar si poate, capacitatea generala de 12000 BTU, care permite racirea sau incalzirea unei incaperi de pana la 35 de metri patrati.

Filtrul catalizator HEPA poate sa fie si el trecut pe lista detaliilor impresionante, deoarece elimina cantitati uriase de praf.

Carrier 42QHC012DSA Y16 este dotat cu un motor cu inverter si reuseste sa ofere un debit de aer impresionant, de 500 de metri cubi in fiecare ora. De asemenea, merita sa precizam faptul ca este un aparat de aer conditionat de perete, asadar, dimensiunile sale nu vor limita cu nimic spatiul din incapere.

Pe langa confortul termic, acest aparat poate sa ofere si confort fonic, in conditiile in care nivelul de zgomot al unitatii interne este de maxim 40 de decibeli, atunci cand treapta de putere este maxima.

Elegant, fara a avea un cost mare si foarte bine dotat din punct de vedere tehnic, acest aparat de aer conditionat de la Carrier poate sa fie solutia perfecta pentru cei care sunt in cautarea unei solutii echilibrate si silentioase.

Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS
Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo