Acer Predator – Monitor Gaming WQHD, UM.HX1EE.A01

[rehub_simple_star]

Acer Predator este un monitor special destinat iubitorilor de jocuri. Acest lucru se vede prin marimea ecranului, care atinge 27 inch. Ai putea sa te intrebi care sunt elementele care il fac sa fie un monitor de gaming. Raspunsul ti-l poti da de unul singur, dupa ce il vezi.

Acer Predator de 27 inch este un monitor cu design futurist, ce imbina plasticul negru cu cel colorat in rosu, ce are un ecran mare si ofera culori pline si clare.
De regula, monitoarele obisnuiesc sa sacrifice din calitatea imaginii pentru viteza. Nu si acesta, care datorita functiei Pixel Power are si o imagine uluitoare si viteza.

Imagini deosebite, aproape reale cu Acer Predator

Sunt multe elemente care conlucreaza pentru a asigura o imagine excelenta. Datorita lor, Acer Predator 27 inch asigura o fluiditate completa si faciliteaza o experienta totala. Printre elementele care conteaza putem aminti:

  • NVIDIA G-Sync care elimina suprapunerile si reduce intarzierile din jocuri;
  • O rata excelenta de improspatare, de 144 Hz;
  • Imagini cu rezolutie foarte buna, de pana la 2560 x 1440

Contrastul oferit de monitor este unul impresionant: 100 de milioane la 1. De asemenea, la calitatea imaginii conlucreaza si alte dotari, cum ar fi unghiul de vizibilitate de 170/160 de grade, cele 167 de milioane de culori, timpul de raspuns de 1 ms sau rata de refresh, foarte buna.

Ce alte facilitati asigura Acer Predator 27 inch?

De regula, un monitor nu face altceva decat a asigura imagini de buna calitate. Acer Predator 27 inch face mai mult de atat. Este un monitor cu difuzoare excelente, care poate fi montat pe perete, este echipat cu tehnologii precum G-Sync, ComfyView sau Flicker si dispune de o multime de variante de conectivitate. Pe marginile sale vei putea gasi porturi video de tip HDMI si Display Port, porturi audio si nu mai putin de 5 porturi USB de mare viteza.

Spre deosebire de alte monitoare, Acer Predator 27 inch consuma putin mai mult: 41W. Trebuie sa ne amintim insa ca este un monitor de gaming, ceea ce inseamna performante mai mari.
Pentru o experienta de o calitate mai buna, acest monitor se poate roti cu pana la 90 de grade, poate sa fie inclinat si poate sa fie pivotat.

Acer Predator 27 inch este, asadar, un monitor ideal pentru jocuri, dotat cu tehnologii de ultima ora, care te atrage prin bogatia de culori pe care o ofera. Avem de a face cu un monitor unic, din punct de vedere al designului, robust si puternic, pe care il vei putea primi, fara doar si poate, cu bratele deschise, fiind gata pentru cateva ore de distractie in jocul preferat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo